marți, 13 decembrie 2011

Atenţie, şoferi: cod galben de ceaţă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o avertizare "cod galben" de ceaţă pentru judeţele Constanţa, Ilfov, Tulcea şi Bucureşti. De asemenea, a fost transmisă avertizare de ceaţă pentru Ialomiţa, Vâlcea, Olt, Ialomita, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Nordul judeţului Argeş, Vrancea, Galaţi şi local în judeţele Iaşi, Vaslui şi Bacău.
Meteorologii precizează că ceaţă va determina vizibilitate scăzută, local sub 100 de metri şi izolat sub 50 de metri. Porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud au fost închise, marţi dimineaţă, din cauza ceţii, vizibilitatea pe mare scăzând sub o jumătate de milă marină, scrie Mediafax.
Potrivit autorităţilor portuare, manevrele de încărcare şi descărcare ale navelor în porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud - maritim şi fluvial au fost suspendate marţi, începând cu ora 08.10, din cauza vizibilităţii extreme de scăzute, în condiţii de ceaţă, de sub jumătate de milă marină. De asemenea, din acelaşi motiv a fost oprit şi tranzitul de barje prin ecluza de la Agigea a Canalului Dunăre - Marea Neagră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu